Fakir, buikdanseres en slangenshows

Miss Nagine

Miss Nagine met Fakir, buikdans en slangenshow

Een spectaculaire show waarin de elementen van een fakir-show een buikdanseres en een slangenshow zitten. 20 minuten lang duurt deze spannende indrukwekkende show. Stunts met vuur, glas en slangen. Dit alles met medewerking van het publiek. De gasten gaan mee buikdansen, vuur happen en mogen een slang vasthouden. Geschikt voor bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardagsfeest en café.

Buikdansen

Deel 1: Miss Nagine opent haar show terwijl zij met een zwaard op haar hoofd balanceert. Op Oriëntaalse muziek toont zij een buikdansshow waarbij balans en isolatie een belangrijk onderdeel zijn. Na deze opening worden 2 heren uit het publiek omgetoverd tot “Arabische prinsen” en zullen zij proberen om de kunst van het buikdansen onder de knie te krijgen.

Vuur en glas

Deel 2: Miss Nagine vervolgt haar show met het wiel van vuur. Een wiel met maar liefst 6 fakkels die zij met haar brandende vingers aansteekt. Hierna hapt Nagine de fakkels één voor één uit in haar mond. Na deze stunt spreid de vrouwelijke fakir honderden scherven vlijmscherp glas op de grond. Ze stapt en loopt door het glas met haar blote voeten. Maar ook zal ze er in springen. Wanneer Nagine op haar rug in het glas ligt zal iemand uit het publiek op haar buik gaan staan.

Vuurspuwer met vuurspuwen

Deel 3: Miss Nagine strijkt met brandende fakkels over haar handen en armen. Ze steekt zelfs haar tong aan met vuur. Ook iemand uit het publiek mag proberen om vuur te happen. Dit gedeelte word afgesloten wanneer Nagine metershoge vlammen in de lucht spuwt.

Act met slang

Deel 4: Deze show eindigt zeer spectaculair met een echte slang. Een Tijgerpython van tussen de 2 en 4 meter! Miss Nagine komt naar de gasten toe en de gasten mogen de slang aaien. Op het eind mogen 2 mensen uit het publiek ervaren hoe het is om een grote slang vast te houden.

Extra optie/aanvulling Meet & greet met slang

Gedurende een half uur mogen de gasten met de slang op de foto.

Voorwaarden:

  1. Ruimte 3 x 3 meter
  2. minimale temperatuur 21 graden (i.v.m. slang)
  3. Wind en tochtvrij
  4. Welk soort slang er mee komt ligt aan de omstandigheden
  5. Duur van show circa 20 minuten

 

 

 

 

 

Theme Tweaker by Unreal