Fakir, buikdanseres en slangenshows

Slangenshow Miss Nagine

Buikdanseres met slang

 

De Slangen-show van Miss Nagine is er één die door niemand anders vertoond word. Deze show is geschikt voor volwassenen als zowel voor kinderen.

Buikdanseres

Deel 1:Miss Nagine brengt u in een Berberse sfeer wanneer zij begeleid door trommelmuziek de zaal betreed met een schaal vol brandende kaarsen op haar hoofd. Miss Nagine beheerst de kunst van het balanceren. Deze buikdans-show bevat o.a. een jimmy, buikrol en een grondstuk terwijl de schaal met kaarsen in balans worden gehouden wat een echte Oosterse sfeer weer geeft.

Buikdansen met het publiek

Deel 2: Deze opzwepende dans word nog leuker wanneer een aantal heren uit het publiek ook mee gaan buikdansen. Zij worden verkleed als “Oosterse Prins” en leren van Miss Nagine de buikrol, shimmy en camel. Dit zijn authentieke Oriëntaalse buikdans passen.

De act met slangen

Deel 3:Vervolgens gaat de show verder met de slangen van Miss Nagine. Eerst een slang van 2,50 meter dan een van 3,50 meter en daarna de klapper van maar liefst 4 meter!!* Wanneer de omstandigheden juist zijn heeft Miss Nagine zelfs een tijger python van 5,50 meter. De gasten die durven mogen een slang vasthouden.

Voorwaarden:

  1. Minimaal 21 graden en tocht/windvrij
  2. Ruimte van circa 3 x 3 meter
  3. Welke slangen en het aantal ligt aan de omstandigheden.
  4. Duur van show circa 20 minuten

act met slang

Overige shows en acts met een slang:

Ontvangst door Oosterse dame met slang (30 min)

Wanneer uw feest is geopend ontvangt deze dame uw gasten bij de deur met een slang om haar nek. De gasten mogen de slang aaien en vragen stellen. Voor wie wil mag met de slang op de foto.

Meet & greet met slang (30 min)

Tijdens de avond loopt Nagine rond op uw feest met een slang. U kunt ook een speciaal hoekje maken waar de gasten naar toe komen en met de slang op de foto kunnen. Fotoshoot met slang.

Meer informatie over de slangen van  Miss Nagine vind u op deze website Slangenshow.nl

Theme Tweaker by Unreal