Fakir, buikdanseres en slangenshows

act met slang, slang huren, reptielenshow

act met slang, slang huren, reptielenshow

Voor de één geheimzinnig en  fascinerend en voor de ander juist griezelig. Maar bij degene die wat langer naar slangen kijkt en zich verdiept in hun leefwijze, zal  huiver snel plaatsmaken voor fascinatie. Een ontmoeting met een slang vergeet je dan ook niet gauw. De tijgerpython heeft twee ondersoorten, de bekendste is Python molurus bivittatus, die ook wel donkere tijgerpython of Birmese python wordt genoemd. Een andere ondersoort, Python molurus molurus wordt ook wel aangeduid met Indische python of lichte tijgerpython. Voorheen was er nog ondersoort Python Molurus Pimbura welke inheems is in Sri Lanka, maar deze valt tegenwoordig onder molurus molurus. De ondersoorten kennen een vrij grote variatie aan tekeningen en kleuren, die echter meestal bestaan uit een patroon van tijger-achtige grote bruine vlekken tot een bruine basiskleur met een lichtere net tekening. (Bron Wikipedia)

Bij Miss Nagine kunt u deze slangen huren

Nagine heeft slangen van 1 tot wel 4 meter. Door een goede training van de Pythons is het mogelijk om de slangen te aaien en voor diegene die durven zelfs vast te houden. Erg leuk op kinderfeestjes maar ook in een discotheek of op een bedrijfsfeest is dit gegarandeerd een succes. Bij Miss Nagine kunt u ook slangenshows boeken gecombineerd met buikdans en vuur. Spectaculair voor elk feest. Meer informatie over de slangen van Miss Nagine vind u op deze website Slangenshow.nl

Geschikt voor een act met slang, buikdanseres met slang, ontvangst met slang, reptielenshow, slangen danseres, slangenshow

slangen danseres

 

reptielenshow

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Goedkoop themafeest 1001-nacht

Veel feest voor weinig geld. Een feest geven tot 150 gasten maar weinig budget?? Reserveer nu een avondvullend programma met Dj inclusief geluid, meet & greet met slangen, vuurshow en een buikdanseres. (tijdbestek 4 en half uur) Vanaf slechts 750 euro. Neem contact op voor meer informatie.

Bellydancer NagineFakirshow

spectaculaire shows voor discotheek en festival

Vuurshowact met slangenVerspreid over de avond treed Miss Nagine op met diverse spectaculaire shows. Deze shows bevatten vuur, slangen, buikdans, spijkerbed en glas dansen/springen. Shows van gedurende 10 minuten in meerdere blokken op een avond/middag. Vooral leuk en sfeervol wanneer u besluit om uw feest een thema te geven. Interactiviteit met het publiek is ook mogelijk. Zo mogen de gasten mee buikdansen, vuur happen of  een echte slang vasthouden. Boek deze shows op uw danceparty, festival of in uw discotheek.

Sfeervol 1001 nacht feest

Buikdanseres

Buikdanseres Miss Nagine

Miss Nagine verzorgt een compleet 1001-nacht themafeest. U hoeft niet verder te zoeken. Zo beschikken wij over een schoenpoetser,

Waarzegster

Waarzegster

waarzegster, waterpijpen terras, henna/glitter tattoos, fakir, slangenshow en buikdanseres. Muzikale omlijsting van een Dj inclusief geluid. Alles om een avondvullend 1001-nacht themafeest te organiseren. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Of neem  een kijkje op Compleet Feest voor nog veel meer themafeesten.

Oosters themafeest

Oosters feest AANBIEDING!!! Een feest geven tot 150 gasten maar weinig budget?? Reserveer nu een avondvullend programma met Dj inclusief geluid, meet & greet met slangen, vuurshow en een buikdanseres. (tijdbestek 4 en half uur) Vanaf slechts 750 euro. Neem contact op voor meer informatie.

1001-nacht danseressen

Kinderfeestje 1001 nacht

Kinderfeestje 1001 nacht organiseren

kinderfeest

Nodig Miss Nagine uit op je kinderfeestje. Een middag vullend programma met diverse leuke onderdelen waar kinderen volop van zullen genieten. Van buikdansen, en schminken tot glitter tattoos en op de foto met een slang. Kijk hieronder voor de diverse kinderfeest ideeën.

Grimeren als een Oosterse prinses

De kinderen mogen zelf de kleurtjes uitkiezen en Miss Nagine zal ze allemaal prachtig opmaken als een echte Arabische prinses. Hier horen natuurlijk veel glitters en bling, bling bij.

Glitter tattoos

Hierbij kunnen de kinderen zelf een afbeelding en de kleur  uitkiezen. De Oriëntaalse danseres Nagine zal ze op hun hand of arm plaatsen. Dit staat schitterend bij de al eerder opgebrachte make-up.

Buikdans workshop- buikdans lessen

Alle kinderen krijgen een heupsjaal met muntjes te leen. Na een kleine warming up zijn de kinderen klaar  om buikdansen te leren. Uiteindelijk kunnen ze zelfs een complete dans. Dit kunnen we officieel laten zien aan alle ouders voor vertrek. Mooie make-up een glitter tattoo en de heupsjaal leveren prachtige 1001 nacht foto’s op.

Op de foto met een slang, act met slang

Vanuit een Oosterse kist haalt Miss Nagine één van haar slangen. De kinderen mogen vragen stellen en de slang aaien. Voor wie durft mag zelfs met de slang op de foto. Een groepsfoto is ook mogelijk. Uw kind zal zeker indruk maken met dit themafeest van 1001 nacht.

 

 

Theme Tweaker by Unreal