Fakir, buikdanseres en slangenshows

Kinderfeestje 1001 nacht

Kinderfeestje 1001 nacht organiseren

kinderfeest

Nodig Miss Nagine uit op je kinderfeestje. Een middag vullend programma met diverse leuke onderdelen waar kinderen volop van zullen genieten. Van buikdansen, en schminken tot glitter tattoos en op de foto met een slang. Kijk hieronder voor de diverse kinderfeest ideeën.

Grimeren als een Oosterse prinses

De kinderen mogen zelf de kleurtjes uitkiezen en Miss Nagine zal ze allemaal prachtig opmaken als een echte Arabische prinses. Hier horen natuurlijk veel glitters en bling, bling bij.

Glitter tattoos

Hierbij kunnen de kinderen zelf een afbeelding en de kleur  uitkiezen. De Oriëntaalse danseres Nagine zal ze op hun hand of arm plaatsen. Dit staat schitterend bij de al eerder opgebrachte make-up.

Buikdans workshop- buikdans lessen

Alle kinderen krijgen een heupsjaal met muntjes te leen. Na een kleine warming up zijn de kinderen klaar  om buikdansen te leren. Uiteindelijk kunnen ze zelfs een complete dans. Dit kunnen we officieel laten zien aan alle ouders voor vertrek. Mooie make-up een glitter tattoo en de heupsjaal leveren prachtige 1001 nacht foto’s op.

Op de foto met een slang, act met slang

Vanuit een Oosterse kist haalt Miss Nagine één van haar slangen. De kinderen mogen vragen stellen en de slang aaien. Voor wie durft mag zelfs met de slang op de foto. Een groepsfoto is ook mogelijk. Uw kind zal zeker indruk maken met dit themafeest van 1001 nacht.

 

 

Comments are closed.

Theme Tweaker by Unreal