Fakir, buikdanseres en slangenshows

Female Dj Daffy met Drive in show

Female Dj

Deze vrouwelijke Dj is all round en heeft een zeer uitgebreid repertoire. Zo kunt u de keus maken uit onder andere de volgende genres:

 1. Top 40
 2. Dance/House
 3. Country
 4. Nederlandstalig/smartlappen
 5. Reggae
 6. R&B
 7. Soul & Motown
 8. Rock and roll
 9. 60’s & 70’s
 10. 80’s & 90’s
 11. Disco/dance classics
 12. Feestmuziek/carnaval

Feest Dj voor themafeesten

Deze vrouwelijke dj is ook zeer goed in te zetten op diverse themafeesten, zo heeft zij al ervaring op de volgende thema’s:

Hippiefeest/seventies,  Back to the sixties,  1001-nacht,  Hollandse avond,  Carnaval,  Dance party, 80s & 90s party

Drive in show geschikt tot 200 gasten

Dj Daffy is goed inzetbaar op feesten tot 200 gasten. Zo staat zij regelmatig op personeelsfeesten, huwelijk/bruiloft, verjaardag/tuinfeest en jubileum feesten. Uiteraard is het mogelijk om een verzoekje aan te vragen. Wat het geheel uniek maakt is dat de Dj Booth van Dj Daffy eruit ziet als een jukebox, daarom kan op speciaal verzoek ook de muziek van vinyl/singles gedraaid worden.

Extra feest ideeën:

Raad je plaatje Omdat Dj Daffy ook met vinyl/singles draait (op aanvraag) is het mogelijk om de liedjes achterstevoren te draaien. Hier is het spel raad je plaatje uit ontstaan. Het publiek mag raden om welke artiest en welk nummer het gaat. Zij kunnen dan een leuke prijs winnen.

Stoelendans Ja het is afgezaagd maar het werkt altijd de stoelendans. Ook voor volwassenen is dit nog steeds lachen, gieren brullen. Vooral als de laatste die overblijft ook nog eens een leuke prijs kan winnen.

 

Theme Tweaker by Unreal