Fakir, buikdanseres en slangenshows

Buikdans lessen

Buikdans workshop Miss Nagine

Vrijgezellenfeest

Iets origineels voor op je vrijgezellenfeest is toch wel een buikdans workshop van Miss Nagine. Deze workshop is al te reserveren vanaf 10 personen. Miss Nagine zorgt voor de muziek en heeft heupsjaaltjes te leen. Op Ori├źntaalse muziek beginnen we met een warming-up. Alle spieren komen aan de beurt zodat we goed zijn opgewarmd om daarna onze heupen flink los te draaien. Miss Nagine leert jullie de basis van het buikdansen. Buikdanseres Miss Nagine heeft van diverse dans leraressen les gehad en kent daardoor verschillende stijlen van het buikdansen. Wanneer men wenst is er een diploma voor iedereen beschikbaar na afloop van de workshop.

Kinderfeestje 1001 nacht

Ieder jaar weer een thema verzinnen voor je dochter is niet eenvoudig. Miss Nagine maakt het u makkelijk. Een heus 1001 nacht themafeest. Miss Nagine zorgt voor de heupsjaaltjes en de Oosterse muziek. De kinderen vinden het prachtig al die glittertjes en staan al te popelen om te leren buikdansen. Op een speelse manier leren zij de kunsten van het buikdans en op het eind van de middag kunnen ze al een complete dans. De middag is uit te breiden met Grimeren/sminken als een Oosterse prinses. Mooi glitter tattoos in alle kleuren en op de foto met een echte slang! Zo’n uniek en spannend kinderfeest heeft u nog nooit eerder gezien.

Bedrijfsfeest/ personeelsfeest

Een workshop buikdansen is erg leuk op uw bedrijfsfeest als teambuilding voor uw personeel. Uw werknemers worden op de proef gesteld en leren in bizarre, grappige en stuntelige situaties met elkaar om te gaan en elkaar te helpen/stimuleren om door te gaan. Eventueel uit te breiden met een meet & greet met een echte slang (tijgerpython). U bent verzekerd van een aantal leuke en spannende uren tijdens uw bedrijfsuitje of feest.

 

Buikdansen op de verjaardag van je vriendin

Dat is nog eens super gezellig en heel leuk om te doen. Decoreer de kamer of het zaaltje met leuke Oosterse spullen. Tips!! En je vriendin/jarige zal erg verrast zijn bij binnenkomst. Na een demonstratie van de buikdanseres gaan jullie zelf aan de slag. De buikdans sjaaltjes kunnen om en we gaan er flink tegen aan. U krijgt buikdans-les met de verschillende basis elementen zoals de heupdrop, shimmy, de camel en buikrol.

Theme Tweaker by Unreal