Miss Nagine

Fakir, buikdanseres en slangenshows

Miss Nagine Events

De spektakelshow

De Spektakelshow van Miss Nagine is lang geldeden per ongeluk ontstaan. Een klant vroeg aan mij vanwege beperkte tijd tijdens zijn feestavond of ik in één show slangen, vuurspuwen, glas lopen/spingen en buikdansen. Ik begon daar over na te denken. Want hoe krijg je al die skills in één show. En natuurlijk moet het dan nog een show zijn die geen uur gaat duren.

Wat ik ook belangrijk vind aan mijn shows is dat ik het publiek erbij kan betrekken. Zodat zij actief mee doen aan de show. En hoe doe ik dat met de muziek? Voor het buikdansen gebruik ik namelijk hele andere muziek dan voor het vuurspuwen. De volgorde is ook heel belangrijk. In het glas springen voordat ik ga buikdansen leek mij niet zo slim. Soms kan het toch gebeuren dat er in scherfje glas in mijn voet zit en dan lijkt mij erop dansen des te pijnlijker.

Eerst maar begonnen met de volgorde. Begin met buikdansen waarbij ik met een zwaard op het hoofd ballanceer. Want ja spektakel. Mensen erbij betrekken. Twee heren uit het publiek verkleden met een Oosterse hoed en sjaal om de middel. En dansen maar! Hillarisch om te zien, ook voor het publiek uiteraard. Voor het tweede deel heb ik besloten om iets met vuur te doen. Want ja spektakel. Het wiel van vuur. Dit wiel bevat negen fakkels die ik met blote handen met vuur aansteek.

Deel 3 word het glas. Ik gebruik hiervoor wijnflessen. Honderden scherven glas waar ik in loop en spring. Daarna gaat er nog iemand uit het publiek bovenop mij staan. Interactie met de gasten dus. Bij deel 4 keer ik terug naar het vuur. Ook mensen uit het publiek mogen voorzichtig onder mijn begeleiding vuur happen. Dit onderdeel sluit ik met vuurspuwen. Metershoge vlammen spuw ik richting plafond en/of in de lucht. Want ja spektakel. Afsluiten doe ik met één van mijn slangen. Een grote Tijgerpython die ik ook nog uitdeel aan een gast uit het publiek. Want ja spektakel.

Hierna heb ik de muziek zelf in elkaar gemixt zodat de verschillende stijlen muziek mooi in elkaar overvloeien. Orientaals muziek en (meestal) filmmuziek die samen een prachtige begeleiding aan mijn Spektakelshow geven. Dit alles heb ik voor elkaar gekregen in een 20 minuten durende show. Trots op :-) Want ja Spektakel!